Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Igår var det konstig stämning mellan mig och min kära man

Leah är fortfarande snorig så det blev en hemmadag igår, peppar peppar så har både jag och Erik klarat oss! L har nu varit förkyld i över en vecka men hon är mest snorig och lite hostig. Hennes humör har varit bra för det mesta men lite sämre än vanligt.

Hur roar man sin lilla sjukling då? Vi byggde tågbana på vardagsrumsbordet, busade, lyssnade på musik, kikade lite på barnfilmer/serier och myste. Jag var helt slut igår och Erik var även han trött och slut så ingen var på sitt bästa humör. Jag vet inte vad det var med oss! Det var inget tjafs men ingen hade energi till varandra eller hur jag ska förklara det. Han jobbade hemifrån hela dagen och på kvällen så åkte han iväg på möte och jobbade. Vi åt frukost, lunch och middag ihop så det var iallafall trevligt. Vi borde ju haft energi från helgen kan man tycka men det var snarare tvärtom. Vi fick iallafall några skratt under dagen och det var vår lilla dotters förtjänst! Leah är tokig och riktig spexig, vår lilla glädjespridare.

Jag och Leah hade en jättemysig kväll bara hon och jag, hon somnade dock 21.15 (i vanliga fall somnar hon vid 20-tiden). Hon var så härlig så mig gjorde det inget.

När Erik kom hem vid 23 så gjorde han milkshake och vi hade det mysigt! Vi pratade igenom dagen och varför den var som den var. Vi båda kom till att vi båda var trötta och det var inget annat. Är det något vi är bra på så är det att prata med varandra! Så viktigt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats