Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Imorgon är dopet

Imorgon är dopet! Världens bästa Niki kommer att göra magiskt fina tårtor och lite annat spännande. Vad skulle jag göra utan denna pyssliga donna? 

Svärmor ska baka bullar, mamma ska göra snittar och min farmor ska även hon fixa lite gott.

Jag och Erik skulle gjort cupcakes men Niki sa att hon fixar även det! Hon är fantastisk på att baka och pynta och om jag skulle spritsat cupcakesen så skulle det inte vara en vacker syn. Får gå en kurs hos Niki. Nyfikna på vem hon är och vad hon pysslar med så kan ni finna hennes instagram här NikiwahlgrenHon gör även fransar och är ni sugna på att få fina fransar så kika här Nikisfransar.

Erik och jag ska fixa lokalen, pynta, duka, fixa lite blommor och lite annat smått och gott. Min mamma och hennes kille ska hjälpa oss med bord och stolar.

Otroligt tacksamt med hjälp när man har två småttingar.

Några foton av Nikis tårtor och buketter.

Hon gjorde även min och min och tärnornas buketter på mitt bröllop.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats