Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Imorgon drar renoveringen igång

Äntligen ska vi påbörja renovering här hemma. Imorgon river vi ut vårt kök och lägger lite golv. Det nya köket ska in och sen hoppas jag att vi lägger klart golvet rätt så snart! Hela undervåningen ska målas om men jag tror att det vår vänta till hösten/vintern när jag har lite mindre att göra. Ska ta för och efterbilder.

Som jag längtat efter detta! Så glada att vi tagit tag i det här nu! Min bil är även lagad så vi har två fungerande bilar just nu vilket känns toppen och att vi inte behövde stressa med att hitta en ny.

Fick ett superhärligt besked igår som jag fortfarande är så fantastiskt glad över!

Känner mig tacksam ??Bild från midsommar på mig och Leah ❤️ Vi hade en superhärlig midsommar. Inlägg kommer!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats