Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Imorgon väntar mitt första bloggevent

Detta får låta hur töntigt som helst men jag är faktiskt så taggad inför morgondagen för att jag har bloggat i många år på olika portaler och läst på andra bloggar där människor får gå på event. Jag har ju också velat få gå på event, träffa folk och få en goodiebag. Ni kan ju gissa hur lycklig jag blev när jag fick en vip inbjudan till Loppis babylove event. Det ska bli jättekul att träffa andra mammor och blivande mammor.

Eftersom Leah fortfarande inte är helt bra så får hon stanna hemma med Erik som är pappaledig imorgon. De ska få mysa och bara vara utan mig (lyxigt för dem och lyxigt för mig). På kvällen ska jag även på middag med mammorna i min mammagrupp. Vi ska dricka lite vin och äta mat och prata prata utan att rodda med bebis samtidigt. Det är första gången vi ses utan barn så det ska bli väldigt kul!

Imorgon kommer det mesta handla om barn och hur mycket finns det inte att prata om då? HUR mycket som helst!

På eventet ser jag fram emot att träffa människor som jag pratat med via sociala medier men inte träffat och även ett par bekanta ansikten. Min fina vän Niki ska också gå så hon och Nelix kommer och plockar upp mig imorgon.

Ingen aning vad jag ska ha på mig eller hur jag ska se ut…Jag är iallafall Nybadad, har nymålade naglar och kameran ligger på laddning. Nej nu måste jag sova så jag orkar imorgon!

Fastnade i några av mina gamla bloggar och sparade ner lite roliga bilder. Bjuder på en gammal bild nedan (kanske ska ta med er på en liten nostalgitripp här på bloggen vad som hände i min blogg innan jag blev gravid och fick Leah)… SOVA skulle jag göra ja…Godnatt!

dsc_0214-kopia_86758334

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats