Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Inte gjord för att vara gravid eller föda barn

2014 lärde jag mig hur min kropp klarar av vissa situationer och hur jag fungerar.
Som rubriken säger så känner jag efter att ha spytt i 9 månader att jag nog inte är skapad för att vara gravid (trots det kommer jag att göra allt i min makt för att ge Leah ett syskon i framtiden) .
Förlossningen var väldigt tuff och att föda vaginalt nästa gång lär inte ske (trots att jag älskade att föda barn men smärtan och komplikationen efter förlossningen känns dumt att gå igenom en gång till). Däremot är jag gjord för att vara mamma. Att få Leah och att få bli mamma är det bästa som hänt.

IMG_2639.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats