Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Isglass till småbarn och brain freeze

Igår gjorde jag egen glass och jag gjorde det simplaste, simplaste! Jag mosade lite jordgubbar och sedan tryckte jag ner i glassformar och sedan in i frysen. Det var verkligen perfekt när det var så varmt i igår. Leah gillade det tills hon fick brain freeze. Har massor av roliga recept att bjussa på men det är även kul när det är så simpelt som en ingrediens. Mamma och brorsan tyckte också det var toppen i värmen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    jag brukar köra mosade jordgubbar glassmaskinen då slipper man alla kristaller som kan skada tungan ?

stats