Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

JAG ÄR PINSAM

Idag har vi städat och varit tokiga. Ni som följer mig på instagram förstår vad jag menar (justbeproud heter jag där).

Vi åt middag med min fina svärmor och svägerska. Åt en riktigt god risotto med scampi med extra chili och vitlök! Det blev även ett glas rött. Vi hade supertrevligt MEN när vi skulle gå ut från restaurangen så säger min svägerska ”jag tror att din tröja är ut och in”. Höll på att skämmas ihjäl! Men vi började skratta allihopa (virrig småbarnsmamma som inte kikar sig i spegeln). Häromdagen hade jag tröjan bak och fram…. Nu blir det en extrakoll innan jag lämnar huset (för min kära man ser inget han heller).

Efter middagen blev det lite shopping. Visar imorgon! Nu ska jag kliva upp ur mitt långa bad och kika på idol och paradisehotell tillsammans med Erik (lycka med inspelningsbar Box).  
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats