Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Jag fick inte gå kvar i gymnasiet för jag ansågs vara ohygienisk pga min sjukdom

Jag har skrivit om att jag och Ellinor fotades och filmades i December. Här kan ni se resultatet från det rörliga materialet. Psoriasis bör verkligen uppmärksammas för det finns så mycket fördomar och okunskap. Jag lider själv av sjukdomen men under graviditeten mår jag som bäst, antar att det är hormonerna som gör mig gott. Den här sjukdomen kommer jag få leva med i resten av mitt liv, periodvis har jag mått så dåligt över den! Jag fick inte gå kvar på hotell och restaurang linjen i gymnasiet då det ansågs som ohygieniskt! Det är många år sedan men det gör fortfarande ont och det som hände mig sänkte mitt självförtroende. Så snälla ta några minuter och se filmen och om ni vill ha ännu mer kunskap så kan ni läsa lite kort om sjukdomen. Vill ni höra den långa versionen om vad exakt det var som hände så kan jag skriva om det en annan gång. Tarlan som är med i filmen är även en vän till mig som jag lärt känna genom sjukdomen!

Mycket smittar men inte Psoriasis!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jennifer

  Hej!
  Vad roligt, jag har precis hittat tillbaka till din blogg. Jag följde dig en del när jag väntade dottern (född 9/7-14) och minns hur du bla berättade om din graviditet och den inställda psoriasis-resan pga ditt illamående.. Jag har nämligen själv psoriasis och mår som allra bäst när jag är gravid! Så gott som helt ”fläckfri” hehe 😉
  Nu väntar vi också tillökning, lillebror är beräknad den 3/7 : )
  Kul att se att du också är gravid igen, och att du mår bra!
  Lycka til med allt, varma hälsningar Jennifer

  1. justbeproud

   Hej Jennifer och välkommen tillbaka 🙂 Härligt att det är samma för dig! Men vad kul grattis till din graviditet! Tack desamma 🙂

stats