Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Jag hatar dig min vidriga sjukdom

Ni som läst min blogg ett tag vet att jag skrivit om min sjukdom som jag kämpar med. Just nu är jag rätt risig. Jag försöker ständigt dölja den men det är rätt svårt just nu.

Jag blir ledsen av att titta på bilderna nedan men det är verkligheten och så ser jag ut just nu. Jag blir ständigt ledsen av att se mig själv i spegeln då jag endast fokuserar på den där dumma sjukdomen! Sjukdomen heter Psoriasis och jag har haft den i många år. Den drar ner självförtroendet så in i bängen. 

Under graviditeterna hade jag inte speciellt mycket men nu har den blossat upp.

Det enda positiva med den här sjukdomen är att jag fått lära känna så otroligt mycket fina människor genom ung med psoriasis.

Det gör ont, det svider och det kliar! Jag behöver sol för att bli frisk en stund även om den kommer tillbaka. 

Lite sömn och stress är ingen bra kombo men det är svårt att undvika som två-/småbarnsmamma.

Psoriasis smittar inte!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Nyblom

    Hej, Intressant blogg du skriver. Jag jobbar med språklig validering och undrar om du kan tänka dig att deltaga då jag söker efter personer med psoriasis. Om du svarar på min email så ger jag dig mer information. MVH Eva

stats