Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

JAG VANN!!!

Häromdagen tävlade jag inne på Vanja Wikströms blogg om en ursnygg skötväska! Hon har tävlat ut denna tidigare och jag har varit med och tävlat varenda gång! 

Denna gång hade jag turen att bli den lyckliga vinnaren och jag är verkligen helt fantastiskt glad! Har suktat efter denna väska men som föräldrarledig så finns inte de pengarna att lägga på en skötväska och speciellt inte när vi nu väntar Leahs lillebror som är beräknad till juli. Jag fyllde år i söndags så det känns som en försenad födelsedagspresent!

Snart har vi två blöjbarn så vad kunde sitta bättre än denna galet snygga väska! Jag valde den Congacsfärgade för jag tycker att den sticker ut och är sååå snygg!

Inne på Vanjas blogg finns nu en rabattkod så vill ni ha en lika snygg skötväska som jag snart har wiiiie så kika in här!

Här hittar ni skötväskorna!


Bilderna är lånade från Vanjas Blogg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats