Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Jobbiga samtal och krångel

Ni såg mitt tidigare inlägg om bokhyllan jag beställt till Leah från Jollyroom. Blir så otroligt irriterad, när jag skulle beställa så stod det att ett fel uppstått så jag provade då igen. Fick då två orderbekräftelser med två olika ordernr… Mailade direkt och detta var i lördags. Fick svar idag att de inte kunde göra något då de redan paketerats… Så nu ska jag få skicka tillbaka ett av paketen. Galet irriterande då det var deras sida som krånglade men nu får jag lite extra jobb. Både mailat och pratat med kundservice… Orkar inte massor av krångel just nu.

Fick kompletterande frågor angående att starta företaget som jag håller på med. Pratade dock med min handläggare som var supergullig. Hoppas att det går igenom! Just nu känns allt väldigt komplicerat och jobbigt. Så håll tummarna nu!

Bokat tid hos Mvc och fick även en läkartid då jag avbokade i förra veckan. Så fick två tider nästa vecka…

Många samtal och mail som tagit mycket energi av mig idag. har riktig huvudvärk och vill bara sova. Imorgon kommer mina småsystrar då de har lov. Leah kommer få aktivering och jag får lite sällskap. 

  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats