Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Just nu fungerar det inte hemma hos oss

 Det har gått så bra med hundarna och Leah tills nu. Det går inte dåligt men just nu är hon på hundarna hela tiden. Mest vår lilla Chihuahua Minou.

Minou ligger kvar även fast Leah tar tag och drar i henne. Nilla (vår större hund) går undan för det mesta men vill ändå vara nära. 

Ingen av hundarna säger ifrån men det gör jag. Jag försöker visa på alla möjliga sätt att så får man inte göra men hon ska bara på på på…

Jag vet att hon inte menar att göra illa hundarna, hon förstår inte men jag tycker så synd om dem. Jag blir ju galen tillslut! Hundarna är snälla och sällskapssjuka och vill vara i samma rum hela tiden så igår när jag stängde ute dem från Leahs rum känns det som att jag straffar dem istället. 

Hon testar såklart vad hon får och inte men som sagt så tar detta så otroligt mycket energi. Hoppas att hon ger sig snart!

Såhär tex kan hon sitta och helt plötsligt tar hon ett hårt tag om Minou. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. joherman89

    Åh vi har haft samma problem! Alma är så glad i både katten och hunden och vill klappa men förstår ju inte att det blir för hårt. Så ett tag tog de båda avstånd från henne vilket gjorde mig ledsen då jag vill att de ska kunna vara med, bli kompisar och inte vara rädda för henne. Så jag började med att säga ifrån och sen hålla i Almas hand när hon ville klappa Spike och då sprang han inte iväg eftersom han litar på att jag håller henne. Så nu den senaste veckan har det faktiskt gått jätte bra och Alma klappar jätte fint och försiktigt på Spike. Vilken lättnad! Katten däremot vågar sig fortfarande inte fram annat än när Alma sover, då lägger hon sig gärna nära intill^^

stats