justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Känner ni igen er?

Igår blev jag så fantastiskt glad när jag hittade rabattcheckar från Libero i brevlådan. Då menar jag löjligt glad! Jag smsade till och med Erik men fick tyvärr ingen superrespons tillbaka. Ingen respons alls faktiskt. När han kom hem så frågade jag om han inte sett mitt sms men han svarade bara ” jo, men jag förstod inte grejen”. Hahahah ja, jag är nog den som blir gladast över dessa rabattcheckar och det kunde inte passat bättre nu när det bara var ett halvt paket kvar. Jag var nog lite över entusiastisk och tyckte att det var riktig tajming! Jag brukar köpa på mig flera blöjpaket så det räcker ett tag. Det är dyrt med blöjor och som föräldrarledig så har man inte så jättemycket pengar över (tänkte skriva ett eget inlägg om det). 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats