Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Kaos in the house

Kaos in the house är mitt nya uttryck och Leah har hakat på det också. Just nu är vi inne i en period där båda barnen har varit väldigt gnälliga, skrikiga, sovit dåligt och Leah har haft riktiga raseriutbrott. Detta har resulterat i en trött och grinig mamma/fru med humörsvängningar. Det har varit väldigt tufft. Även fast jag vet att allt går i perioder så är det extra tufft när båda barnen har en ”gnäll”period samtidigt och sover risigt.

Leah testar, blir lätt arg och lyssnar otroligt ”lite” för tillfället. Självklart är hon gullig, mysig, glad, rolig också men tyvärr många bråkiga stunder just nu. Det kan vända på någon sekund.

Liam är gnällig och vill gärna bli buren hela tiden och jag får absolut inte lämna rummet han är i. Sover gör han vid bröstet…

När båda två skriker samtidigt går jag av på mitten och vill bara checka in i en stuga i skogen. Med detta skrivet så vill jag bara skriva att ibland är det riktigt tufft att vara mamma. Känner att jag är mitt värsta jag, inte alls den mamma som jag vill vara. Jag undrar hur andra gör? Vill njuta av mina små men de här jobbiga stunderna vill jag bara spola förbi!

Inatt sov Leah hos sin farmor och när Erik var Skulle lämna Leah bad jag honom ta med Liam också så jag fick städa. Jag drog på tvillingpodden och Josefin och Vanjas extrapodd och gick loss. Roligare att städa och skönt att få göra det utan barnskrik eller båda i famnen. Detta är bra egentid (få städa ensam i lugn och ro)!

När ni ändå är inne i min ”ärlighetsbloggen” så bjuder jag på för och efterbilder på städningen. Håll i hatten! Galet så stökigt det blir! Jag skäms! Mår dåligt i röran! Med båda hemma så hinns det inte med. Ett nyårslöfte blir nog att skicka ut hela familjen på promenad eller annat så jag får städa i lugn och ro… MINST en gång i veckan!a2f82094-8ec8-4b33-ad96-458f846cd988-5.jpg019c4830-9e20-498c-b9d6-109057179d99-6.jpg4779ece5-3a2c-4c8a-b612-dfaffe6861a3-6.jpge198b036-b7b6-4a2e-a8c2-bb476df77eb0-1.jpg

Hann inte helt med hallen och badrummet men får försöka hinna det ikväll eller imorgon. Övervåningen får bli nästa veckas projekt!


 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Känner igen mig! Min stora tjej blir snart fyra och lillen är 4 månader. Det ligger pysselgrejer, leksaker, kläder, disk öööverallt. Och släng på en hel del hundhår på det så ser det ut som att man aldrig städar!
    Om jag kikar in hos grannar (alltså bara lite och diskret) ser det så städat och undanplockat ut, huuurrrr…..?!

stats