Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Kräftskiva och massor av kärlek

Någon som missat att jag älskar kräftor? Nää! Det är ju lätt en topp tre på min favoritlista! Jag har tappat räkningen på hur många gånger jag ätit det denna kräftsäsong? Jag fotade bröllop i lördags och som blev belöning blev det kräftor efteråt. Nog om kräftor!

Igår åkte vi ut till barnens morfar och resten av familjen. De hade ställt upp tält på bryggan och dukat upp kräftor, min farmors ljuvliga kantarellsoppa och hennes goda paj. Det blev massor av lekar och bus och barnen levde loppan. Så härligt att se att så många bryr sig om och älskar våra vildar! Barnen älskar allihopa så de hann mysa och busa med allihopa. En toppen söndag helt enkelt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats