Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Krypa ner under täcket

Jag och Leah var uppe och åt frukost med Erik innan han åkte till jobbet. Nu har vi krupit ner under täcket igen och Leah har somnat om.

Nu när solen är framme så trillar all snö ner från taken och jag flyger en meter varje gång. Lillan vaknar till hon med men somnar sedan om.

Jag var sugen på att gå ner till öppna förskolan men Leah känns inte helt i stöten efter sprutorna igår. Vi blir nog hemma och myser istället. Jag kanske orkar mig ut på en promenad i det underbara vädret senare. Erik tog en lång promenad med hundarna i morse och de fick springa av sig ordentligt. Vi får se hur länge hon tänker sova och om jag ska passa på jag med.

(null)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats