Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Leah 10 veckor

Idag blir Leah 10 veckor. Hon har börjat babbla väldigt mycket och gör superroliga ljud. Nacken är superstabil och hon är otroligt Stark i benen.

Håret tycker jag har blivit ljusare och längre och hennes ögonfransar är fantastiska. Jag har inte varit på BVC och mätt eller vägt henne men om va två veckor är det dags för vaccin så vi väntar nog tills dess.

Jag känner mig trygg i rollen som mamma och vet för det mesta varför hon är ledsen. Leah är extrem trött idag! Hon sov ingenting i natt och hon har totalt sovit 2h på hela dagen. Nu har hon precis somnat bredvid mig.

IMG_4346.JPG

IMG_4345.JPG jag ska försöka få bättre 10 veckors bild på henne senare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats