Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Leah 16 veckor

Veckorna flyger iväg (det känns som att det var i förrgår som jag skrev om vecka 15). Min älskade unge blir bara roligare och roligare för varje dag som går och hon är så otroligt glad.
Nya framsteg sker ju hela tiden men nu så kan hon vända sig från rygg till mage (det hände första gången igår). Nu kan hon alltså rulla åt båda hållen. Hon tar även flaska, så nu längtar hennes farmor och mormor tills de kan passa henne kan jag lova. Hon somnade precis med nappen i munnen i sin pappas armar (hon börjar lära sig att gilla nappen). Många saker på en gång!

Dagen har spenderats hemma. Min farmor (Leahs gammelfarmor) kom förbi och stannade på fika ett par timmar och sedan kom Leahs mormor och ”bytte” av henne. Erik hade inte sitt sista besök så han kom hem vid 21.00 tiden och då gick min mamma efter en stund. Vi har haft sällskap största delen av dagen. En supermysig dag! Jag och Leah hann även med ett bad och jag gick en promenad med hundarna när Leahs mormor var hemma med henne.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Hej! Min pojke är snart 14 veckor gammal och vägrar flaska, kan ta napp ibland (har provat olika nappar). Vilken flaska använder ni och villa nappar har ni! Vore gulligt om du ville svara på det, behöver lite tips 🙂

stats