Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Leah har tydligen druckit vin

Leah är så otroligt rolig. Hon säger så rackarns mycket kul!

Höromdagen så sa hon:

Leah ”mamma kan jag få vin”

Jag ” Det är vuxendricka”

Leah ”jag tycker om vin och jag har fått det av mormor”

Jag ringer barnens mormor och berättar och då berättar hon att det är svartvinbärssaft hon fått som deras gammelmormor gjort. 

❤️

Vi var även på middag för ett tag sedan och Leah tar av sig sin tröja för att visa sin tatuering. Jag ber henne ta på sig tröjan när vi ska äta lite efterrätt. Leah svarar då ”men mamma då kommer jag bara att spilla på den”

Om mindre än en månad så fyller hon tre år. Så otroligt spännande och hon ser verkligen fram emot att fylla år. Hon älskar Vaiana, Frost och hästar. Lila är hennes favoritfärg och hon är rent utav besatt! Så fort hon ser något lila så blir hon galen och ropar ”det är min favoritfärg”.

Hon har bestämt temat för barnkalaset och det blir ett lila Vaiana kalas! Kalaset blir på hennes riktiga födelsedag då hon fyller en söndag. 

Leah kopplar ihop minnen med musik vilket jag tycker är superhäftigt! Tex när vi var i Idre så kollade vi på en trollerishow och där spelades ”i feel it coming” och den kallar hon för trollkarlens låt.

Häromdagen spelade vi ”jag trodde änglarna fanns” då sa Leah ”jag kastade ris på mormor” jag förstod först ingenting tills jag förstod att det var mormors bröllop hon menade. På kvällen så spelade vi just den låten och dansade till den så nu kopplar hon ihop den låten med det.

Hon har flera låtar som hon kopplar ihop med minnen och jag tycker att det är superhäftigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats