Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Leahs första dag på förskolan

Igår var Leahs första dag på förskolan och det var otroligt mycket känslor! Leah var väldigt taggad på vägen dit och vi har hypat att hon ska börja i en ny grupp med nya kompisar, leksaker och pedagoger. När hon förstod att jag skulle gå blev hon lite osäker så jag stannade kvar ett tag så det blev inga tårar från hennes sida iallafall… Vilket var skönt!

Leahs favoritfröken från hennes tidigare avdelning kikade in och Leah slängde sig i hennes armar, då hade jag svårt att hålla tårarna tillbaka… Leah märkte förstås ingenting. Min lilla älskling har pratat om den här fröken hela sommaren och hon älskar verkligen henne så det är lite sorgligt att de inte ska få spendera dagarna tillsammans när de fått så otroligt fin kontakt. Jag hade önskat att hon hade fått ha henne som sin trygga punkt.

Leah har slutat med blöja på dagtid (ska skriva ett inlägg om detta). Det är iallafall väldigt nytt men när vi är hemma går det superbra. Jag var orolig att hon inte skulle våga säga till när hon kände att hon skulle behöva gå på toaletten. Tänk om det händer en olycka och att det blir en jobbig situation för henne. Det gör förstås inget om det händer men man tänker så många ”tänk om”.
När jag, Erik och Liam hämtade henne så satt Leah och målade. En av pedagogerna berättade att hon pratat hela tiden och det glädjer mig att vår modiga lilla tjej känner sig bekväm. Hon pratar ju alltid i ett hemma så det hör ju till hennes personlighet! Jag blir så nyfiken på vad hon säger!

Detta blev ett litet inlägg med lite tankar om gårdagen bara. Vi hoppas att lämningarna går smidigt och att hon tycker det är roligt och känner sig trygg snabbt! Hon var inte så sugen på att gå hem igår och det är ju ett toppenbetyg.Min stora tjej! Kärleken svämmar över! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats