Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Leahs första dag själv på förskolan

Igår så var det den stora dagen! Leahs första dag alldeles själv utan mig eller Erik på förskolan. 

Inskolningsveckan har gått fantastiskt bra och Leah har älskat varje minut på förskolan. Hon har fått leka med kompisar varje dag, dansat, varit både ute och inne och hon har både fått äta och sova sin dagslur där. Att lämna över sitt barn i andra människors händer är skrämmande och läskigt men tack vare bra inskolning så har vi känt oss trygga med det.

Igår var det dags för dagen som vi varit  lite nervösa inför. Den största oron var att hon skulle storgråta vid lämning. Det var inga problem när Erik lämnade, inte en tår föll. Vi är förstås medvetna om att det troligtvis kommer att bli några tuffa lämningar men det känns bra att det blev en så bra lämning första gången!

Jag fick gå in och hämta Leah och hon kastade sig i mina armar och ropade mamma. Hon var på underbart humör och babblade massor. Det hade gått jättebra hela dagen! Hon hade även sovit på vilan men när hon vaknade var hon lite ledsen men fick då sitta hos sin favoritfröken!

Den pedagog/fröken som Leah träffat hela veckan har hon fäst sig väldigt mycket vid och hon pratar väldigt mycket om henne. Det känns verkligen så bra!

DSC_3298

Kläderna är från Fridas_sy på Instagram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats