Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Liam äter inte på natten

Det verkar vara Liams tänder som krånglar. I måndags var han helt frisk och gick på förskolan. På tisdagen hade han 38.4 i feber men han var ändå okej i humöret så jag gav ingen alvedon. Febern gick upp till 39.4 men han åt och drack bra och var bara väldigt mysig så jag gav honom ingen alvedon då heller och på kvällen hade han 37.4. Väldigt konstigt! Man ska ju ha barnen hemma en feberfri dag så igår fick han såklart vara hemma och han hade ingen feber och var väldigt pigg. Han har flera tänder på g så han dreglar massor så kanske är det men tänker ändå att febern kändes lite väl hög.

När Liam hade öroninflammation och var lite förkyld för några veckor sedan så blev han så slemmig av mjölken. Då han är väldigt glutenkänslig så slutade vi med majsvällingen och gick över till mjölk. Han drack först mjölk vid läggning, sen under natten 1-2 gånger. När han blev sjuk så bytte vi ut det mot vatten och tog sedan bort det helt.

Nu sover han mycket bättre på nätterna och det är vårt bästa beslut! Nu blev det en naturlig övergång pga att han blev sjuk. Leah slutade mycket senare med vällingen (tror att det var lite innan hon blev 3år). Det är väldigt skönt att inte behöva fixa mat på natten och speciellt när man ska bort eller i sommar när vi ska ut med båten eller om de ska sova borta någon natt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats