Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Livet kör på i full fart, hinner inte med!

Livet snurrar på i full fart. I lördags hade jag mitt första bröllop för i år och nu längtar jag massor tills nästa i slutet på juni. Hallå?!? Vi är redan inne i Juni. Maj bjöd ju knappt på ett endaste moln och förlängde sommaren. Nu skall det bli kallare har jag hört.

Ber om ursäkt för tystnaden hör men livet kom emellan.

Livet med körkort ”rullar på” ? allt blir så mycket smidigare och lättare! Jag säger till alla er över 18! Ta körkort nu vänta inte och alla som inte fyllt 18 än börja bara plugga järnet redan nu och ta det på en gång. Mitt körkort blev inte en dyr historia men får skriva ett eget inlägg om hur jag gjorde.

Vad har jag hunnit med mer?

Igår var jag på babyshower och åkte båt med våra grannar. Jag har varit på min killkompis release fest för sin EP. Dagen efter körkortet tog jag och åkte till barnens morfar och hade en ljuvlig eftermiddag och kväll. Det har verkligen varit fullt ös så har inte ens hunnit med själv.

Just det igår badade jag från båten. Det händer inte ofta vill jag lova så det måste dokumenteras.

Klockan är mitt i natten och jag jobbar fortfarande men nu är det tack och godnatt! Vad händer i era liv?!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats