Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Lunch peeling och Bryntrådning

Häromdagen lyxade jag till det med en lunchpeeling och bryntrådning hos Rapide i Täby Centrum. Jag gör alltid mina ögonbryn där för det är något av det tråkigaste jag vet… att noppa själv. Denna gång blev det även en lunchpeeling och huden kändes väldigt återfuktad och boostad efteråt. Det tog ca en halvtimme allt som allt. Hon var galet snabb med mina buskar till bryn.

Unna er något lyxigt nu när hösten är här ??

Har ni inte råd att göra det på salong så gör någon ansiktsmask hemma, lägg er i ett bad/ta en varm dusch och tänd lite ljus. Höstlyxa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats