Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Lyckliga

Hänt så mycket senaste dagarna så har tyvärr inte hunnit skriva. I måndags var som sagt en riktigt dålig dag men tisdagen var helt fantastisk.
Vi var på ultraljud kl 14 och vi fick verkligen en fantastisk barnmorska. Hon visade och berättade så tydligt och jag bara njöt när hon berättade allt hon såg och hur bra allt såg ut. När hon gått igenom vår bebis lilla kropp och allt sett bra ut så frågade jag om hon sett vad det var för kön. Då sa hon att hon inte kollat men kunde absolut kika. Det tog inte lång tid innan hon sa att vi väntar en frisk liten tjej. Jag frågade om hon var säker och hon svarade ”helt säker”. Då häftigt och vi kan nu kalla den lilla i magen för henne istället för ”den”. Den här lyckan är obeskrivlig, vi lever i en liten bubbla!

Efter ultraljudet så åkte vi och hämtade två skåp och sedan packade vi och åkte ut till min pappa. (Skåpen ska jag visa senare).

I onsdags åkte vi ut med båten och där befinner vi oss nu. Guppar i vågorna och bara myser med varandra. Vår lilla tjej i magen sparkar väldigt mycket så de enda som saknas är hundarna. Nästa år kanske vi åker ut ett par dagar med bebis också.

Igår åt vi lunch på Linanäs med Sofia och David. Riktigt trevlig dag i solen.

Bilder kommer senare. Nu ska jag njuta av egentiden med älsklingen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats