Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Magen är i vägen

Just nu så är min mage LITE i vägen. Gårdstädningen som var i fredags som exempel… Då var jag nere och åt en hamburgare. En ketchup/hamburgedressing klick faller ner och i ”vanliga” fall så skulle den falla till marken men…. Nu petar ju magen ut och min nya tröja blev helt nerkletad… PINSAMT! Alla grannarna kollade på magen hela tiden och sa ”snart är det dags” ”nu är det inte långt kvar”… Där stod jag med största fläckarna på magen i en tröja jag använde för första gången och jag hade precis kommit ner.

Nu har jag precis gjort i ordning lite ärtsoppa…. Min rena tröja hann jag ha på mig i kanske 5 minuter innan jag smutsade ner den. Plus Eriks mjukisbrallor (som är alldeles för tajta i midjan), tvätten nästa!

Nära på att slå ut tekoppen precis med mitt hallonbladste då magen drog i.

Se upp allihopa för här kommer magen! Magen som vi älskar, för i magen ligger vår lilla skatt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats