Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Mål och drömmar 2017

 • I sommar hoppas jag att vi kan åka ännu mera båt än förra året. Gärna en liten båtsemester och att vi blir borta några dagar hela familjen. Erik och jag har även pratat om att en natt eller två själva vore härligt och lyxigt.
 • Försöka få gå på en dejt en gång i månaden/ minst en varannan. Räcker med att jag och Erik får gå ut och äta en lunch själva i en timme. 
 • Jag ska till Island i Juni, en fotoresa som jag ser otroligt mycket fram emot. Upplevelsen, utvecklas, byta erfarenheter, fota och ha kul.
 • Önskar att få åka på en utlandsresa med familjen till värmen. Äta god mat, sola och bada. 
 • Jag vill fota och måla mycket! Jag vill fota mer privat och föreviga vår vardag mer. Erik och jag har bestämt oss för art göra en årsbok och nyttja vår grymma skrivare! Vill även hinna med många kunder.
 • Tänka lite mera på mig själv! Unna mig själv något ibland. Ta tid för att måla mina naglar, noppa mina bryn, frisörbesök. Få vara Nathalie lite mer och inte alltid sminka mig med ett eller båda barnen på mig. 
 • Testa att laga lite nya maträtter och även mer vegetariskt.
 • Rensa ut kläder jag inte använder och unna mig lite nytt. Detta år ska jag hitta en sjukt snygg skinnjacka! Till våren senast!
 • Rensa ut saker hemma, ta lite i taget! Vi har alldeles för mycket saker som inte behövs. Vi behöver mer plats!
 • Ska försöka begränsa skärmtiden dvs mobilen. Onödigt slösurfande tar för mycket tid. 
 • Renovera här hemma! Antingen badrum eller kök…eller båda!
 • Mera tid till hundarna. De har fått stiga mycket åt sidan för våra ”nya” familjemedlemmar. Flera promenader, bus och mysstunder.
 • Bli bättre på att överraska Erik. Allt från att överraska med en middag, dejt, aktivitet till en sak. 
 • Bli positivare och försöka omvända negativa tankar så mycket det går. 
 • Inte lägga onödig energi på folk som tar energi. Jag kan kämpa till en viss gräns med mina vänner tex men när jag är den enda som hör av mig så blir det något som tar energi. Ska även ta tag i att träffa vänner och familj som tiden inte räckt till detta år. Sedan Liam kom har jag inte haft lika mycket ork och tyvärr har vi inte hunnit med vissa så mycket vi velat.
 • Stressa mindre! Jag mår dåligt av stress och vill få bort detta så mycket som möjligt i mitt liv.
 • Få mer tid med Leah. Åka på bio tex vore kul att göra bara hon och jag. Vore även kul om både jag och Erik fick träffa Leah lite själv. Leah är mycket med sin farmor och mormor och då får Liam mycket tid med oss så det vore kul att få mer tid med lilla fröken också. Älskar förstås att vara hela familjen samlad. Då mår jag som bäst!

Kan fortsätta i oändlighet men som ni märker vill jag mycket! Jag hoppas att de flesta punkter blir uppfyllda detta år!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats