Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Mall of Scandinavia

Igår efter fjärilshuset åkte vi till Mall of Scandinavia, vi har inte varit där tidigare så det var första gången för vår del. Det var fint och så men lite rörigt. Parkeringssystemet var sämst! Det stod att det fanns ledigaplatser och det lös grönt fast platserna var upptagna så vi virrade runt ett litet tag.

Vi gick och kollade lite men det var väldigt mycket folk så vi köpte faktiskt ingenting, tro det eller ej! Däremot åt vi middag på ett ställe. Jag och Erik tog en varsin planka och Leah fick körbullar med mos och sås. Leah hade dock spring i benen så vi fick muta lite med babblarna så vi fick i oss lite vi med.

En rolig sak som hände är att det finns vattenstrålar som man kunde gå/stå under. Helt plötsligt får jag en stråle rakt i huvudet och en tjej säger ”oj förlåt det var jag, jag tänkte bryta strålen men det skulle jag inte gjort”. Haha där stod jag och skrattade med Leah i vagnen (E var tyvärr på toa medan det hände).

Vi lär säkert åka dit någon gång igen men jag tyckte inte att det var något speciellt. Bättre att åka dit en vardag tror jag.collage4

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats