Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Mår bra av keramiken

På måndagskvällar går jag på keramik och stengodskurs och jag mår så bra av det. Att få komma iväg ett par timmar och bara sitta och hålla på med lera känns så bra. Förra gången glaserade jag mina saker så denna gång fick jag ta hem dem vilket var superkul 🙂  Drejade min första grej någonsin och det blev någon skål av något slag. Tycker den blev fin faktiskt så det ska bli kul att se hur den blir när jag glaserat den. Längtar redan efter att få dreja nästa gång. Nästa vecka är det lov så då blir det ingenting tyvärr.  Jag gjorde även två saker till som jag visar mer av längre fram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats