Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Mer avskräckande än teen mom

Igår kom som sagt min syster hem till oss (hon är 16 år). Liam var extremt grinig och Leah testade att skrika sig till saker. Jennifer var nog lite i chock hur kaosartat det kan vara med småbarn ibland. Jag gick och sjöng ”welcome to My life”.

Leah ”kan jag snälla få majs?”

Jag ”ja du kan få några”

Leah ”mera! Jag vill ha mycket”

Jag ” Jag ska hälla i majs i salladen så att alla får och du kan inte bara äta majs”

Leah ”snälla MEEEEEERA!!!!” 

Det fortsätter med tjat och krokodiltårar och jag väljer absolut mina strider men att tro att man kan skrika och tjata till sig saker… är inte okej! 

Hon skrek, grät och var arg och jag försökte med det mesta men till slut gav hon upp sin skrikfest. 

När barnen hade somnat kollade vi på en bra film. Vi gjorde grönkålschips som jag och min syster åt. Phu! Jag undrar om jag någonsin kommer bli moster efter denna kväll. Det var lugnt när de somnade iallafall och vi hann mysa lite.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats