Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Min Cab blev en barnvagn

Den 22maj så köpte vi min älskade cab och det blev en rejäl morot för mig att ta det efterlängtade körkortet. Körkortet tog jag den 28 maj

Igår såldes min pärla. Vi behövde pengarna till en barnvagn och den körs inte så mycket av flera anledningar. Jag är ju även sjukskriven så jag får inte ut så mycket pengar och det är svårt att spara undan.

Vi la ut den på blocket i torsdagskväll kl 22.00 och inom en halvtimme var 8 intresserade och vid 18.00-tiden igår var första personen här och testkörde och skrev på kontrakt och förde över pengarna och tog med sig pärlan. 18st var intresserade av min bil men det kändes skönt att den såldes till första köparen.
En stor Sten släppte. Kommer sakna bilen men det känns helt rätt att den nu är såld. Jag gick in direkt och beställde barnvagn och babyskydd. Åh det känns så skönt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats