Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Min man kan laga mat

Jag måste verkligen berömma min man. Han har verkligen blivit duktig på att laga mat. Tidigare hade han ingen känsla alls och hans maträtter var katastrof. Jag har skrivit om det tidigare men jag skriver igen. Eriks ”köttfärssås” tidigare kunde vara stekt köttfärs med grillkrydda! Japp, till det blev det pasta som satt ihop i en stor klump, antingen hård eller överkokt.

Han sa alltid tidigare att ”jag kan inte”. Igår lagade han en egen chili con carne. Den var fantastiskt god och jag skulle lätt kunnat beställa den rätten på en restaurang. För något år sen eller två så skulle han säga att han inte kunde utan en mix. Igår sa han men jag kan laga maten älskling. 

Annat han är bra på att laga är omelett, pannkaka och ugnspankaka.

Jag har verkligen hyllat honom och jag längtar till lunchen då jag ska äta ännu en portion av chili con carne. Han är bäst och han har ju hela paketet!

Han är även en fantastisk pappa, husse och mitt livs kärlek!  

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats