Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Mitt födelsedagsfirande

Igår så hade jag en superhärlig födelsedag! Jag fyllde ”bara” 26 år men blev både bortskämd med kärlek och presenter.

Dagen började med att jag och Erik fick en rejäl sovmorgon och vaknade upp i ett av rummen på hotell Havsbaden. Vi hade sovit så otroligt mycket och det behövde kroppen. När vi piggnat till oss så gick vi ner till hotellfrukosten och satt där och åt länge. Efter frukosten gick vi upp på rummet och hämtade våra saker och checkade ut. (Vill ni läsa om hela vistelsen så finns massor av bilder och ett inlägg om hotell havsbaden här).

När vi kom hem så var både hundarna och Leah hos min mamma. Jag och Erik passade då på att fixa lite smått hemma inför att gästerna skulle komma. Vi hade bara bjudit in några från min och Eriks familj. Jag fyllde som sagt inte jämt men lite fika och att träffas är mysigt. Vi kanske ska ha något för lite vänner i juni för att fira både mig och Erik (vi fyller med ca en månads mellanrum så sista åren har vi slagit ihop våra födelsedagar). Vi får se hur jag mår i värmen. Som jag känner nu vore det kul med lite grillning tillsammans med vänner. Det brukar alltid bli lyckat!

Familjerna började trilla in vid 15.00-tiden och min svärmor och min farmor hade tagit på sig bakandet vilket var superskönt att slippa tänka på. Det var superkul att ha alla samlade på ett och samma ställe och det känns som att man brukar springa runt och fixa så mycket men nu fick jag order om att sitta ner och bli servad och mingla med gästerna. Det var härligt! Jag fick massor av fina presenter. Av min mamma fick jag gå till frisören och fixa håret och även pengar att shoppa för så jag blev bortskämd med pengar och presentkort så att jag ska unna mig saker. Jag får bara köpa saker till mig själv och pengarna får inte gå till blöjor eller barnmat, det fick jag stränga order om! Har lite saker som jag kan tänka mig att unna mig redan nu men sedan tänkte jag köpa lite nya kläder efter lillebror i magen kommit. Vill förnya min garderob rätt rejält. Rensa ut och köpa nytt! Det man glömmer bort är att det blir mycket amningsvänliga kläder i början…Eller rätt länge då jag ammade L i ca ett år… Nu kommer ju lillebror till sommaren så det blir väl amma mycket i bikini osv men jag har ett lager med amningslinnen (som är så tråkigt att ha på sig men vad gör man). NOG om amningskläder! Av min svägerska fick jag en fin klänning som jag kan ha nu under graviditeten och även efter. Jag sitter faktiskt i den nu då den var skön att dra på sig och jag slängde även på mig den när gästerna gått.

Leah tyckte att det var superkul med att ha massor av roliga människor på samma plats. Hon har väldigt bra koll på vilka alla är också! Hon spexade järnet och älskade uppmärksamheten! När hon först kom in blev hon lite chockade att det var så mycket folk hemma i vårt hus så då sa hon ”många här”. Det är så häftigt när hon sätter ihop flera ord. Det blir bara mer och mer.

När alla gått hem så åt vi falsk kebab som min kära styvpappa kallar det. Tänkte skriva om det lätta middagsreceptet senare för det är supergott!

Det blev massor av mys på kvällen! Leah var på toppenhumör så det blev massor av bus och skratt innan det var dags för henne att sova. När Leah somnat så drack jag och Erik te, åt godis och hyrde en film.

En väldigt härlig födelsedag och jag är så nöjd med hela dagen!Nathalies födelsedag 26 år _6 Nathalies födelsedag 26 år _7 Nathalies födelsedag 26 år _4 Nathalies födelsedag 26 år _5 Nathalies födelsedag 26 år _3 Nathalies födelsedag 26 år _1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats