Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Monsterunge och lusselelle

Vart ska jag börja. Jag är inte i min bästa period och Liam är i den värsta fasen hittills. Ingen bra kombo som ni kanske kan räkna ut. Han är överallt och ingenstans och det har han varit länge och det får man räkna med men det värsta är att han har börjat slåss, sparkas, bitas och dra i håret. Det är väldigt jobbigt! Han kastar saker, skriker och slänger sig på golvet. Min goa glada unge har förvandlats till ett litet monster.

Leah drog i håret och har haft många gnälliga perioder men hon har aldrig varit någon som varit hårdhänt… Hon måste ha skippat just denna fas. Jag är helt slut! Barnen som lekt så otroligt bra har gjort en helomvändning. Liam är inte speciellt snäll mot sin syster. Hon vill gärna vara nära som tidigare och krama sin lillebror men Liam som tidigare tyckt att det varit mysigt konstant kan nu bli jättearg från ingenstans. Ingen är van att se honom såhär så det är jobbigt för oss alla.

Idag peppar peppar så har han varit gullig och inte hårdhänt mot mig iallafall. Han ligger och sover sin lilla dagslur just nu och det är så mysigt att ha honom snusandes på mig. Han är ju vanligtvis glad och väldigt mysig! Vi får se hur det blir när Leah kommer hem från förskolan idag.

Lämningen av Leah gick toppen och hon var inte ledsen alls och morgonen var lugn. Det första hon sa när hon vaknade var ”jag vill inte gå till förskolan” jag berättade då att förra veckan hade hon superkul de dagar hon var där och hon ville inte ens gå hem. Jag pratade även med henne om luciatåget i veckan som de ska träna och fixa inför. Hon är taggad inför onsdagens luciatåg och kommer ihåg förra årets och har pratat mycket om vilka som var med. Ungen med superminnet!

Förra årets Lucia

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats