justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Mostrarna på besök

Igår kom Leahs mostrar till oss. L blev superglad och hon var på strålande humör så hon spexade järnet och gosade mer än gärna med sina mostrar. Tjejerna har påsklov och då ville de komma hit vilket är väldigt uppskattat. Imorgon ska L åka med dem hem och sova där så även morfar och hans fru får mysa med henne. Vi får se om hon sover där en eller två nätter. Det beror lite på hur det går första natten. Hon har aldrig sovit borta mer än en natt. Jag tror inte att det ska vara några problem, det passar mig alldeles utmärkt då E jobbar och jag kan fokusera att packa inför fjällen för på Fredag åker vi!

Tjejerna underhöll Leah medan jag lagade maten, hjälpte till med att promenera med hundarna osv. Härligt med lite avlastning. Att kunna laga mat i lugn och ro är rena lyxen. Jag lagade till och med två rätter och en sallad till.

När jag hade nattat L så såg vi på Parneviks och sedan The Intern (min favorit), tjejerna hade inte sett den förut och jag kan se den många gånger! Vi tände även massor av ljus och drack te. Älskar mina systrar och det är så kul att de är så engagerade i Leah! Leah älskar dem! 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
justbeproud

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats