Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Nära döden upplevelse

Jag vet inte vart jag ska börja men gårdagen bjöd på nervösa fnissattacker till hårda hjärtslag och illamående. Vi hamnade fel två gånger igår under vår resa när vi letade fotoplatser.

Vi hamnade uppe i bergen på pyttesmå vägar där det stupade rakt ner, vi mötte bussar, fullt med bilar, det gick inte att vända, det började ösregna, åska och blixtra… Ja ni hör ju! Vi var helt slut men glada att vi överlevde. Jag trodde på riktigt att något skulle hända och satt på helspänn!

Emma är helt fantastiskt grym på att köra .Vi har hyrt en stor bil så att alla deltagare och vi ska få plats… Dessa vägar är inte gjorda för stora bilar. Herregud vilken upplevelse! Vilka häftiga ställen vi har fått sett men rackarns så rädda vi varit till och från. En dag jag alltid kommer att minnas och det bästa av allt är att vi hottade helt M A G I S K A platser! Vi lärde oss också vart vi INTE ska åka när deltagarna är på plats!Middagen blev hemma och det var så gott! Jag bet vad jag kommer leva på när jag kommer hemm.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats