Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Nästa månad är vår bebis här

Så sjukt att vi är inne i Augusti! Nästa månad är vår bebis här (senast). Är så nyfiken på denna lilla person så att jag spricker. Är så glad att vi inte kollat upp kön denna gång. Hur ser denna lilla bebis ut? Har den mycket hår som Leah eller lite mindre som Liam? Leah vägde 4345g 3 dagar innan bf och Liam 3915g en vecka innan bf. Nu längtar vi helt galet mycket hela familjen!

 

Mitt mående är inte alls på topp, Hyperemesisen är värre igen. Jag har nu även fått Anemi… B12 brist och får äta 4 tabletter om dagen, folsyra brist 5 om dagen, järnbrist så jag ska äta 2 tabletter om dagen och min mage mår inte bra av dem och jag mår jätteilla! På det äter jag mina illamående tabletter upp till 3 gånger per dag. Sedan medicin mot magen ? Phjue… Ett heltidsjobb med dessa tabletter. Att jag fått detta tror läkarna beror på att jag haft Hyperemisis hela graviditeten.

Jag oroar mig såklart då dessa värden inte kollats upp i början av graviditeten. Tänker att det kan påverkat bebis men försöker lita på att kroppen tar av allt jag har och ger till bebis. Sålänge bebis får allt och mår bra ??

Nu hoppas vi att värdena går upp annars blir det dropp… Hoppas såklart att detta ska få mig att må bättre!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats