Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Nathalies julkalender 2016 lucka 22

Lucka 22 Min favoritmat och finns det något jag tycker mindre om?

Vi har inte ätit någon julmat överhuvudtaget men jag känner mig redan trött på den/ Grinchen. Tänkte griljera skinkan idag för det är väl det jag ser fram mot mest. Den här luckan passar mig då jag älskar mat. Kul att tänka på annat än julmat för den mesta julmat är ingen ”hallelujah” upplevelse tycker jag. 

Jag äter verkligen det mesta och jag är ingen kräsen människa. Jag tycker om att prova nya rätter och äter det mesta. Jag äter dock laktosfritt sedan 2010 vilket kan krångla till det lite. Efter min och Eriks resa till Egypten julen 2009 åkte jag på någon hemsk magbakerie och efter det har jag svårt att äta just mjölk, grädde, yoghurt, glass, créme fraiche… ni förstår! fuskar dock ibland! Äter dock ostar, vanligt smör osv. 

Jag ÄLSKAR skaldjur! Hummer, kräftor, räkor, krabba. Jag tycker även om kött men försöker äta vegetariskt ett par gånger i veckan.

Tacos och fondue är super tycker jag! Jag gillar även Thaimat! Haha svårt att bestämma mig för bara en rätt som ni kanske märker! Jag älskar mat som ni märker men högst upp på listan är nog bannemej Hummer och kräftor!

Saker jag inte är jätteförtjust i är väl pyttipanna och blodpudding. Jag kan absolut äta det men inget jag längtar efter!

Haha jag måste varit riktig hungrig när jag började skriva detta inlägg… även Virrig och tankspridd och så gled jag in på lite fel sidospår.  När vi ändå är inne på ”fel” spår så vill jag skriva att jag tycker om att laga mat! Helst av allt i lugn och ro! Jag är bra på att slänga ihop rätter av det som finns hemma… iprincip soppa på en spik. I 99 av 100 fall så blir det gott. Jag avskyr att gå efter recept (därför bakar jag sällan och jag tycker det är så tråkigt att göra pannkakor).

Tapas och laxpaket är ju även det himla gott! Nej nu ska jag sluta!MAT MAT MAT! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats