Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Nu är det slut på riktigt

Det är måndag och under 9 veckor har måndag varit en semesterdag. Vi har inte haft koll på vilken dag som har varit vilken. Vi har bara njutit av att äta långa mysiga frukostar! Måndagarna har inte betytt rutiner utan mer ”vad ska vi hitta på idag?”. Nu är dessa 9 fantastiska veckor över. Tack vare att vi kunde lägga ihop Eriks semester, 10 dagarna och föräldrarledighet/inskolning för Leah så fick vi hela 9 veckor ihop! 

Precis när Erik skulle gå på semester så råkade vår vän ut för en allvarlig mc-olycka. Det var en hemsk start på semestern. Vi grät massor och vi mådde väldigt dåligt för vi visste inte hur allt skulle gå. Han har varit en riktig kämpe och det går åt rätt håll!

I början av sommaren var jag höggravid och sedan kom vår lilla Liam till världen! Vi har fått landa och komma in i att vara en familj med två barn och två hundar i lugn och ro. Vi la bort alla krav, måsten och planer och bara tog allt som det kom. Underbart har det varit! 

Nu så har Leah skolats in på förskolan och hon kommer att vara där några timmar i veckan. Idag börjar Erik att jobba och det är verkligen dags för att komma in i rutiner. 

Trots att vi inte gjort jättemycket så har vi haft en FANTASTISK sommar. En riktig ”familjemyssommar”!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats