Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Nu har vår son kommit till världen

Imorse föddes vår son Liam genom planerat kejsarsnitt. Jag kommer skriva om snittet och mer ingående senare men nu vill vi bara bebisgosa.

Föddes: 8/7-16 kl 08.29

Vikt: 3915 gram

Längd: 51 cm

Huvudomfång: 37 cm

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Stort grattis till hela familjen!
  Så himla kul som själv nybliven 2barnsmamma att följa någon annans resa! Tack för att du delar med dig!

  1. justbeproud

   Tack snälla <3 Jättekul att du vill följa mig och min familj <3 (förlåt för sent svar, jag har läst igenom allas kommentarer men inte hunnit tagit mig tiden att svara)

 2. Therese

  Grattis till den lilla pojken! Hoppas att operationen gick bra och att du läker snabbt och slipper komplikationer som en så stor operation ofta bidrar till. Att barnet fick sen avnavling (så gått det går via en operation) och att att han får dina goda bakterier via amning nu när han inte fick dom via vaginal födsel. Det är otroligt viktigt för barnets hälsa och framtid, hoppas att du är medveten och att du tänker på det.

  1. justbeproud

   Tack! Förutom en hel del smärta den första tiden och en UVI så mår jag bra, mycket bättre efter min vaginala förlossning med första barnet. Då tog det lång tid innan jag mådde bättre efter den stora operationen. Ja, Liam fick sen avnavling då han mådde alldeles utmärkt och fick 10 10 10 i apgar poängen och skrek innan de ens han få ut honom ur magen. Amningen fungerar lika bra denna gång. Jag är påläst och det hade varit en större risk att föda vaginalt så därför blev det snitt denna gång.

 3. Malin Råhlander

  Grattis fina ni! Njut av bebisbubblan. Vore hinla trevligt att träffas och äta middag eller ta en fika. Kram / Malin

stats