justbeproud

Nathalie – Tvåbarnsmamma, fru, matte och fotograf

Annons

Nu kan man säga att jag verkligen är igång!

Igår var jag på ett möte med banken och startade igång ett företagskonto så nu är det bara tuta och köra med fotograferingar och försäljning av mina tavlor. Så mycket jag inte kan men det kommer väl förhoppningsvis. Känns iallafall superkul! 

 

Kommentarer
justbeproud

Kommentera

 1. justbeproud
  justbeproud

  Tack! Jag har redan en tjej som ska hjälpa mig med bokföring då jag är fruktansvärt okunnig :)

 2. Anna

  Grattis och lycka till! Kommer att gå jättebra!
  Viktigt; våga ta betalt ( alltid läskigt i början men ger självförtroende och också respekt när en väl gör det ) och skjut inte upp bokföringen ( be om hjälp med den om det är för mäktigt )
  Kram!!

Annons
stats