Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Ny frilla på G

Imorgon är det dags för frisören. Mitt hår bor mest i en tofs just nu. Det är bekvämt men kanske inte jättekul. Jag har ju funderat på att klippa kort (inte jättekort men en page) och göra det ljusare och lite kallare. Vad tror ni? I höst kommer jag troligtvis att göra mörkare botten igen för jag trivs verkligen i det. Just nu velar jag på ett sätt om jag ska ha lite längre än tänkt för att få upp det i en tofs/knut. Vad tycker ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nina

    Åh jag vill också göra om mitt hår. Men Albin ammar så pass ofta ännu, 6 månader nu så jag väntar lite till ? men är så svårt att veta vad man vill ha. Jag tror du kommer passa bra i det du funderar på ❤️

stats