Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Ny medicin sista hoppet

Jag har varit riktigt dålig och svag senaste dagarna. Sjukt illamående och mycket spyor. Har haft svårt att få i mig både mat och dryck. Skulle behöva åka in på dropp men när jag spyr så fort jag behöver gå upp för att gå på toaletten så orkar jag inte ta mig någonstans. Igår ringde jag Kry och fick en ny illamåendemedicin utskriven och den kom nu på kvällen och det känns som mitt sista hopp. Vill få må okej iallafall så jag kan upp och röra mig och göra lugna aktiviteter med barnen så som pyssla, kolla på film osv. Längtar efter att få gå på en promenad eller plantera lite. Har inte haft en bra dag på hur länge som helst och jag önskar att dessa tabletter gör det lite bättre nu. Håll tummarna ❤️

Foto Isa Mathessis

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Åh jag lider verkligen med dig. Jag var ju också sådär dålig med båda mina barn och nu är yngsta snart ett år och jag kan fortfarande minnas exakt hur hemskt jag mådde. Det går liksom inte att förstå om man inte varit i det. Men som tur är så försvinner det ju samma sekund bebisen kommer och sen är det bara ett minne blott! Kämpa, snart är en underbar bebis här!

    1. justbeproud

      Tack! Ja då förstår du ju verkligen. Fy det är verkligen kämpigt. Jag har mått bättre med nya medicinen men idag är det lite kämpigare igen.

stats