Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Nytt tema här på bloggen vad tycks?

Nu på kvällen har jag suttit och pysslat med bloggen och gjort om en hel del. Under min headerbild så kan ni nu komma till min instagram, youtubekanal (som det kommer dyka upp en hel del kul i) och sedan kan ni även komma till min snapchat. Menyn ligger uppe i högra hörnet och där kan ni leta i bland kategorier och i arkivet.

Man kan nu även se de senaste bilderna som jag lagt upp på instagram vilket jag verkligen saknat, Man kan även trycka ”hjärta” under inlägget. Kul att få lite pepp!

Jag gillar det! Hoppas ni gör det också!img_9693.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats