Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Nytt till Leah

Igår kom Leah nya skor på posten och vi hämtade ut paketet på en gång. De fina blommiga Kavat skorna! Leah ville testa de direkt och klampade runt här hemma och var så nöjd i sina nya skor. Under vintern kändes det onödigt att köpa ett par nya skor till Leah då hon hade vinterskor som passade men nu när vi är ute mycket och hon går hela tiden så känns det viktigt med ett par bra skor och Kavat ska vara superbra! Jag skrev om att jag beställde dem häromdagen från Sportamore då de var 25% rabatt och fri frakt. Otroligt snabb leverans! De skickade även med en fri retursedel ifall vi hade behövt skicka tillbaka dem (vilket vi nu inte ska men otroligt bra tycker jag). Kommer absolut att beställa därifrån igen!

Min fina vän Josefine kom förbi med ett paket till mig och ett paket till Leah. L fick en jättefin jumpsuit och en söt blommig klänning.  Jag fick ett par mysiga byxor och en t-shirt som åkte på direkt när Josefine hade åkt.

Min fina, fina vän!

Så det blev både lite nytt till Leah och även till mig!Nytt till Leah_4 Nytt till Leah_3Nytt till Leah_1 Nytt till LeahNytt till Leah_2

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats