Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Om att bli förälder

 

Jag kan inte förstå att vi snart kommer att ha en liten bebis här och att vi äntligen ska bli föräldrar. Att vi ska få mysa och uppfostra en liten människa. När förstår man det? Kommer jag att förstå det när hon är här?

Jag har längtat i många år och allt känns verkligen så rätt och vi är verkligen på rätt plats i livet. Jag är glad att vi haft 8år bara för oss själva och lära känna varandra, rest, bott på flera ställen.. Vi båda har fasta jobb, vi bor i vårt lilla radhus med rum så det räcker och vi bara längtar att få överösa det här lilla barnet med kärlek. Vi är så redo!

Att just jag fått chansen att bli förälder med Erik…. Är den bästa vinsten! Jag kunde inte hittat en bättre person att bilda familj med. Jag älskar Erik så mycket att det inte går att beskriva. Han kommer att bli en fantastisk pappa. Han är så otroligt snäll och omtänksam. Jag hoppas att jag blir en bra mamma och att vårt barn kommer kunna se tillbaka på sin uppväxt/barndom och känna att den var trygg och bra. Jag ska göra allt i min makt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats