Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

6 veckor kvar

Vecka 34 (33+0)

Hur mår jag?

Jag mår bra, illamåendet är med mig fortfarande och jag spyr men det är inte lika ofta som tidigare. Det jobbiga är att det kan komma när som helst och det hindrar mig från att göra vissa saker. På kvällarna mår jag iallafall som bäst.

Får sammandragningar ibland och jag känner mig tung i kroppen. Jag har gått upp 16 kilo sedan inskrivningen men jag är glad för varenda kilo! Alla går upp så olika och ingen gravidkropp är den andra lik.

Jag har ju fått karpaltunnelsyndrom som jag skrev om tidigare. Fingrarna/händerna domnar, det värker, de är svullna och jag har inte lika mycket kraft i fingrarna som tidigare.

Ryggen värker och om jag ligger plant på golvet/badkaret så låser sig ryggen och ibland kommer jag inte upp själv. Jag älskar min vetekudde och varmabad!

Jag är dödstrött!

Annars så mår jag superbra, det är bara 6 veckor kvar och det känns helt galet. Både jag och Erik längtar ihjäl oss efter vår lilla tjej!

 

Lillan i magen

Hon rör sig fortfarande mycket och ofta, i princip hela tiden! Vilket jag älskar för då vet jag att hon har det bra. Dock gör det ont ibland och hon kan komma åt punkter som gör ont. På Profylaxkursen så var hon inte still en sekund och ibland kunde jag få lite svårt att fokusera för hon rörde sig så mycket så hela magen studsade.

Enligt en av gravidapparna så står det att fostret är så moget så om förlossningen startar nu så kommer inte förlossningspersonalen att försöka skjuta upp förlossningen. De flesta barnen klarar nu andningen bra men är fortfarande ömtåliga och behöver oftast hjälp med att hålla värmen och att få i sig näring.

Erik

Han längtar mest och är otålig! Nu efter kursen är han mer taggad än någonsin 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats