Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Oro inför kommande förlossning

Jag har mitt snitt planerat rätt så snart. Vet inte om jag vill gå ut med datumet. Kan även hända att det blir tidigare än det datumet som är satt beroende på mitt mående. Sover nästintill ingenting, mår sjukt illa och är så trött, kroppen är tung osv osv. Känner mig så klar med denna graviditet nu och längtar så mycket efter bebisgos. Tror att jag kommer sova så mycket bättre än jag gör nu även om bebis inte vill sova på nätterna. Förhoppningsvis försvinner min Hyperemesis snabbt. Första veckorna kommer jag ha ont i snittet men sedan kommer jag förhoppningsvis må mycket bättre.

Vad jag oroar mig för just nu är den här jäkla Coronan… Leah har skolplikt då hon går i ettan och Liam går på förskolan. Rädd att jag eller Erik ska bli sjuka. Vi är så rackarns nära nu. Jag vet hur bra stöd Erik är för mig och han är min stora trygghet så det skulle vara extremt jobbigt om han åker på något och inte får vara med på förlossningen. Självklart otroligt sorgligt om han inte skulle få vara med på vårt sista barns födelse. Han har fått båda Corona sprutorna så hoppas att han har ett bra skydd. Jag är såklart orolig att jag själv ska bli sjuk också för jag har valt att inte vaccinera mig under graviditeten men vill göra det så fort när bebis är ute. Nu känns det läskigt när det är så på slutet och Covid ökar osv… Vill ju inte heller vara nysnittad och ha hosta och nysa.

Hade vi inte haft Leah och Liam hade vi kunnat gått in i karantän men det går inte riktigt nu.

Hoppas Erik får stanna på BB hela tiden för jag vet som sagt att jag kommer ha ont i början. Det löser sig på ett eller annat sätt men det är lite stressande.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats