Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Pappersbröllop

Igår hade jag och Erik vår andra bröllopsdag (även kallat pappersbröllop). Erik jobbade hela dagen och kom hem vid 18.45 . Min ena syster åkte även med honom och hon ska bo här tills på fredag. Vi har alltså inte firat med någon middag eller så men hoppas att vi kanske får till en liten dejt på söndag eller någon annan dag. Något speciellt ska vi göra även om det inte blir på själva dagen.

Eftersom det var papperbröllop så gjorde jag iordning en liten burk med lite olika lappar där jag skrev olika saker på. Tex massage 20 minuter, valfri middag, bestämma en film som vi ska se osv. Lite rolig grej tyckte jag. Jag har redan planerat in en dejt som jag ska styra ihop.

Erik hade köpt två presenter till mig. Det ena var en länk från Tomas Sabo till mitt armband. Det andra var en bok som vi/han ska fylla i. Lite hur man träffades och sådär. Vi båda gav alltså något med papper. Jag tycker det är superkul med de olika ”teman” som finns på bröllopsdagarna.

Vad vi hittar på för att fira vår bröllopsdag återstår att se!

Det är ju faktiskt inte bara vår bröllopsdag utan även 2 år sedan Leah döptes. Vi hade ju ett överraskningsbröllop på Leahs dop. En fantastisk dag! Alla bilder i inlägget är tagna av duktiga Sandra Rogers.Nathalie-2 Nathalie-3 Nathalie-4 Nathalie-5 Nathalie-6 Nathalie-7 Nathalie-8 Nathalie-9 Nathalie-10 Nathalie-11 Nathalie-12 Nathalie-13 Nathalie-14 Nathalie-15 Nathalie-18 Nathalie-19

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats