Nathalie – Trebarnsmamma, fru, matte och fotograf

Poddinspelning och krigslarm

Igår spelade jag och Emma in vårt tredje avsnitt av podden. Fnittriga och övertrötta efter Liams kalas och Emma efter en helg med sin kille på besök. När vi spelar in podden ringer min mamma och sedan skickar hon sms att larmet gick. Jag trodde att det var inbrott så fick först lite panik men det visade sig att det var hesa Fredrik larmet som gått och jag fick panik. Emma och jag avbröt inspelningen och åkte hem men fick veta att set inte var någon fara så vi åkte och spelade in det sista. Idag har jag gjort klart det sista så den kommer upp idag eller imorgon. Lovar att hojta!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats